16 Kasım 2017 Perşembe

Öykü Çelik Hakkında Bomba İddia!

Öykü Çelik, Serhan Adalı ile geçen Ocak'ta birliktelik yürütmeye başlamışlardı. Güzel oyuncu Öykü Çelik'in Serhan Adalı ile arabada samimi davranışları magazin gündemine bomba etkisi sağlımıştı.

Serhan Adalı ve Öykü Çelik'in beraberliklerine herkes evlenirler gözüyle bakıyordu. Birbirini her fırsatta öpüp koklayan çift geçen ay bu ilişkilerine bir son verdiler.

ŞİDDET YÜZÜNDEN Mİ AYRILDILAR?

Bugün Duymayan Kalmasın adlı magazin programında, Öykü Çelik-Serhan Adalı aşkının şiddet yüzünden bittiği iddia edildi. İddialara göre Öykü Çelik, Serhan Adalı'dan şiddet gördü.

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR?

Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası futbol antrenörlüğü yapmaktadır. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde öğrenci olduğu dönemde geçirdiği bir trafik kazası sonucu vücudunda bir takım darbe ve yanıklar oluşmuştur. Tedavi sürecinden dolayı eğitimini yarım bırakmak zorunda kalmıştır. İyileşince bazı hocalardan tiyatro özel dersleri aldı. Aslında bu mesleği yapmak gibi bir fikri yokmuş. Lise döneminde bir arkadaşının tavsiyesi üzere kendini tiyatro kursunda bulmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder