17 Kasım 2017 Cuma

Kenan İmirzalıoğlu'ndan 'Cingöz Recai' Açıklaması!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, başrol oynadığı 'Cingöz Recai' filmi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cingöz Recai'de Meryem Uzerli'yle başrol oynayan Kenan İmirzalıoğlu filmin beğenilmediğini itiraf etti.

Beşiktaş'ta görüntülenen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, “Film beklentileri karşılamadı. İyi olduğu zaman bizden, kötü olduğu zaman seyirciden diyemeyiz. Belli ki eksiklerimiz vardı. Seyircimiz de o beklenen ilgiyi göstermedi” itirafında bulundu.

KENAN İMİRZALIOĞLU 'FATİH' DİZİSİ İÇİN SAÇLARINI BOYATTI!

'Muhteşem Yüzyıl' dizisi ile tanınan güzel oyuncu Meryem Uzerli ile 'Cingöz Recai' filminde kamera karşısına geçen oyuncu sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun setinden ilk fotoğraflar ortaya çıktı. 'Cingöz Recai' karakterini canlandıracak olan ünlü isim Kenan İmirzalıoğlu, bu rolü için büyük bir değişime uğradı. Ekranların sevilen oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, saçlarını ve bıyıklarını kahverengiye boyattı. Geride bıraktığımız aylarda çekimlerin başladığı dönem filmindeki 'Cingöz Recai' karakteri için büyük fedakârlık yapan başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun bu halleri ise görenleri şoke etti. Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun hayat vereceği 'Cingöz Recai' karakteri, haksız yolla servet sahibi olanlardan para çalıp elde ettiklerini muhtaçlara dağıtıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder