13 Haziran 2013 Perşembe

Bergüzar Korel çirkin pankarta ilk kez cevap verdi

Bergüzar Korel, kendisi ve eşi hakkında açılan pankarta twitter hesabından cevap verdi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Tunus dönüşü sırasında karşılamaya giden bir grubun Halit Ergenç ile eşi Bergüzar Korel hakkında açtığı pankart sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Pankartta Gezi Parkı eylemlerine destek veren Halit Ergenç ile eşi Bergüzar Korel hiç hoş olmayan ağır bir dille eleştiriliyordu. Bu olayın ardından Bergüzar Korel ilk kez sessizliğini bozdu. Korel, Twitter'da şu sözlerle olaya tepkisini gösterdi.

KİMİ BÖLMEKLE SUÇLUYORSUNUZ?

“Polis şiddeti dursun parkımız park olarak kalsın. Buradayız gitmiyoruz. Hala bölücü diyorsunuz, terörist diyorsunuz, tehdit ediyorsunuz. Kimi kimden bölmekle suçluyorsunuz? Ne zaman siz biz olduk? Yapmayalım… Belden aşağı mesaj yollayıp beni tahrik etmeye çalışanlar, meydanlarda provakatör dediğiniz görünmez siluetlerden kaldı mi farkınız? Biraz zeka!”

4 Haziran 2013 Salı

Gezi parkından kaçan ünlüler


Hürriyet Magazin Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, halkın 'Gezi direnişi'nde ortadan kaybolan ünlüleri yazdı.


Kadir Topbaş: Bir kez ekranda gördüm. Şehir yanarken şehri yöneten ne yapar? Düşünsenize New York altüst olurken Michael Bloomberg'in ortalıkta olmadığını...

Hülya Avşar: Her konuda fikir beyan eden, tartışmalar yapan Hülya Avşar nedense Gezi Parkı'yla hiç ilgilenmedi. "Bu kadar da değil artık" diye bir tweet'ini gördüm ben...

Hüseyin Avni Mutlu: Sabah akşam şehirde ortalık toz duman, Vali'miz ortada yok... Kendisini Topbaş gibi bir kez ekranda gördüm.

Acun Ilıcalı: En çok tepki çeken isimlerden. "Panama'dayım, görüş bildirmek zorunda mıyım" diyerek savundu kendini. "Reyting olarak geri döner sana bu" tepkisiyle karşılaştı.

Ümit Kocasakal: İstanbul Baro Başkanı keşke Frankfurt'tan erken dönseydi de olup bitene Baro'nun gözlemci olarak bakmasını sağlasaydı. Kendisi cumartesi gecesi Gezi'deydi...

Gülben Ergen: Klip çekimi için Amerika'da olması bir nebze kurtardı onu... Konuyla ilgili oradan bir-iki tweet attı.

Medya: Dün yazdım, "Bundan sonra haber kanalıyız diye geçinenlere bu payeyi vermeyeceğiz" diye... Hâl böyle olunca Reuters'in Başbakan'a soru soran muhabirini alkışlıyoruz.

Orhan Gencebay: Akil insan değil miydi? Bu konuda söyleyecek tek bir sözü olmayandan akil insan nasıl olur anlamadım ben...

Bülent Ersoy: Saçlarıyla uğraşıyordu herhalde, sesi çıkmadı. Oysa geçmişte "Oğlum olsa askere göndermem" çıkışlarını yapacak kadar cesurdu..."

Evliyim başkasından hamileyim

TV yıldızı Kim Kardashian belki de hayatının en karmaşık dönemini yaşıyor..


Sevgilisi Kanye West'ten hamile olan Kardashian önceki gün tekrar doktora gtti ve bebeğinin cinsiyetini kesin olarak öğrendi. Bir kız bebek dünyaya getirecek olan Kardashian, bunun mutluluğunu yaşarken bir yandan da resmi olarak hala evli olduğu eşi Kris Humphries'ten boşanamamanın hüznünü yaşıyor.

Hadise: Elbisemin İçine Bir Şey Giymem

Hadise, giyim tarzıyla ilgili sorulan soruya ilginç bir cevap verdi.




Sıkça verdiği frikiklerle gündeme gelen Hadise verdiği röportajda kıyafetleriyle ilgili konuştu.

''SAKLAMAK İSTEDİĞİM YERİM YOK''

Hadiseye, ''Küçük hileler yapar mısınız; korse mesela?'' diye sorulunca ünlü şarkıcı, ''Hiç yapmadım. Saklamak istediğim hiçbir yerim yok. Hiçbir zaman korse, daha sıkı tutan çorap vs. giymedim. Öyle şeylerle aram yok. Elbisenin altında çok fazla şey olsun istemem, kendimi daha kötü hissederim. Bir kıyafet olmuyorsa olmuyordur, başka elbise alırım.'' dedi.